Közös képviselő

Közös képviselő a Balaton környékén

  Társasházkezelés vagy közös képviselet?

  A Bónusz Ház Kft. esetében nem kell választania! Nálunk egy kézben összpontosul minden, társasházat érintő gazdasági, pénzügyi, jogi és műszaki feladat.

  Gondoljon csak bele! Mennyivel jobb kiszervezni a társasházi közös képviseletet egy külsős cégnek? A tulajdonos közös képviselő nem feltétlenül rendelkezik kellő szaktudással például a könyveléshez. Nem biztos, hogy olyan szerteágazó vállalkozói kapcsolatrendszere van, mint egy több társasházat is képviselő cégnek. A szélesebb kapcsolatrendszer, a fejlett infrastruktúra gazdaságosabb karbantartási költségeket is jelent a gyakorlatban.
  Attól sem kell félnie a tulajdonosoknak, hogy nem látnak majd úgy rá a pénzügyekre, mint a tulajdonos közös képviselő esetében! Tőlünk nem kell külön betekintést kérnie a számlákba, könyvelésbe. A Bónusz Ház Kft. társasházkezelő tevékenységét egyszerűen, bármikor ellenőrizhetik a tulajdonosok – erre szolgál többek között online nyilvántartási rendszerünk is.
  Ügyvezetőnk személyesen tartja a kapcsolatot a társasházakkal, így akárcsak egy közös képviselő, Ő is kellő figyelmet szentel minden egyes házra. A Bónusz Ház Kft. nem tűnik el időről-időre, személyes jelenlétünkkel hozzájárulunk a társasházi közösség életéhez, problémáik megoldásához.
  A felelősségteljes közös képviselet a mi érdekünk is! Hiszünk abban, hogy az elégedett társasház tulajdonosok tovább ajánlanak minket másoknak. Épp ezért munkatársaink minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal!

  Közös képviselő leváltása

  A közös képviselő leváltása nem egyszerű feladat, ám közel sem lehetetlen! Pontos jogszabályi kereteinek a 2003. évi CXXXIII. törvényben járhat utána! Mi is készítettünk azért egy rövid összefoglalót, hogy megkönnyítsük leendő ügyfeleink dolgát.
  Sajnos nem egyedi eset az ügyfelek részéről, hogy az aktuális közös képviselő munkájára panaszkodnak. Van, aki a karbantartási munkálatokat hanyagolja el, van, aki "piszkosan" hagyja a lépcsőházat, és van, aki nem hallgatja meg a tulajdonosokat, időről-időre eltűnik. A Bónusz Ház Kft. esetében ezektől nem kell tartania!
  A társasházi közös képviselő leváltásának első lépése mindig egy közgyűlés összehívása, amit a tulajdoni hányad 1/10-ével rendelkező tulajdonosok írásban tehetnek meg. Minden esetben meg kell jelölniük a közgyűlés okát, napirendjét, valamint a határozatra tett javaslatukat. A kérés írásos benyújtását, majd kézhez vételét követően az aktuális közös képviselő 30 napon belül köteles összehívni a közgyűlést. Amennyiben ez elmarad, még 15 napon belül – ha van – a számvizsgáló bizottságnak kell cselekednie. Ha pedig minden kötél szakad, akkor a közgyűlést igénylő tulajdonostársak jogosultak megtartani. Szükség esetén, természetesen már ekkor is segít a Bónusz Ház Kft.!
  Amikor elérkezik a közgyűlés ideje, a már jól ismert szavazattöbbség alapján születik döntés a közös képviselő leváltásáról. Ha utóbbira szavaznak többen, a közös képviselőt felmentik megbízásából. A felmentést követően – a közgyűlés határozatától függően – a leváltott közös képviselő még köteles ellátni feladatát a következő közös képviselő megválasztásáig, vagy a felmentéstől számított pl. 90 napig.

Bónusz Ház Kft.

Székhely: 8623 Balatonföldvár, 
           Dr. Korányi Frigyes utca 2/E.

Adószám: 29032730-1-14

Cégjegyzékszám: 14-09-318083

Nyilvántartási szám: 100324/2021

Adatkezelési tájékoztató


Kapcsolat:
 • E-mail: kepviselo@jokozoskepviselo.hu bonuszhazkft@gmail.com
 • Mobil: 06 30 9 508 566

Designed with Mobirise - Go here